Ingredienser

  • 12 skiver småt franskbrød
4 kanapeer med rejer og kaviar
  • 0,5 spsk. smør eller margarine
  • Skrallen af 0,25 citron, revet
  • Saften af 0,25 citron
  • 100 g rejer, pillede
  • 60 g sort kaviar
4 kanapeer med leverpostej
  • 0,5 spsk. smør eller margarine
  • 0,25 tsk. paprika
  • 75 g leverpostej
  • 3 spsk. piskefløde
  • 0,5 dl agurk, finthakket
  • 4 oliven
4 kanapeer med kyllingesalat
  • 0,5 spsk. smør eller margarine
  • 0,25 tsk. karry
  • 2 dl kyllingekød, kogt
  • 0,25 ananas, skiver
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 3 spsk. flødeskum
  • Salt
  • Peber
  • 4 salatblade
  • Tomatbåde
  • Citronskiver
  • Persille

Kanapéer laves ved at stikke runde skiver ud af franskbrød med eksempelvis et glas.

Skorperne kan eventuelt tørres og bruges som rasp.

4 kanapéer med rejer og kaviar:
Bland fedtstof og citronskal.

Smør brødet med det.

Læg rejerne på og top op med kaviar.

Dryp med citronsaft.

4 kanapéer med leverpostej og saltagurk:
Bland fedtstof og paprika

Smør brødet med det.

Rør leverpostejen med fløden.

Hak saltagurk, og tilsæt det.

Sprøjt massen ud på brødet.

Pynt med oliven.

4 kanapéer med kyllingesalat:
Bland fedtstof og karry.

Smør brødet med det.

Hak kylling og ananas.

Rør mayonaisen med flødeskum.

Vend kylling og ananas med mayonaisen og flødeskummet.

Smag til med salt og peber.

Anret kyllingesalaten på et salatblad på brødet.

Pynt med tomatbåde, citronskiver og persille.